Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

نیما نکیسا درباره سطح فنی دربی حذفی پایتخت، اظهار داشت:

بازی کم‌موقعیت و کسل کننده‌ای بود و فکر می‌کنم این بازی خیلی تحت تاثیر نام «حذفی» بود. از سوی مربیان و کادرهای فنی دو تیم تفکر محافظه‌کارانه وجود داشت، البته ما نمی‌توانیم خود را جای آنها بگذاریم اما مسأله مهم این است که استقلال در ضربات پنالتی پیروز شد و موقعیت زیادی از سوی دو تیم در جریان بازی ایجاد نشد و بیشتر جنگ در وسط زمین جریان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیما نکیسا بازیکن پیشین پرسپولیس درباره بیانیه‌ها و حواشی پیش از این بازی عنوان کرد:

وقتی لباس مدیریت بر تن می‌کنیم باید رفتار و گفتارمان هم بر مبنای آن سمت باشد. چند روز پیش متاسفانه با بحث یک وزیر و یک نماینده مجلس در یک استان مواجه شدیم. نوع ادبیات به کار برده شده از سوی یک وزیر، هرچقدر هم که تحت فشار باشد، می‌تواند اشاعه کننده به جامعه باشد. هر چه مقام و سمت بالاتر باشد، باید خیلی سنجیده‌تر صحبت شود. وقتی بزرگان کشور در بدنه دولت از ادبیات خوبی استفاده نمی‌کنند، همین موضوع به سطوح پایین‌تر اشاعه پیدا می‌کند و به یک گویش جدید تبدیل می‌شود.

رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، تصریح کرد:

کاری به اینکه چه کسی بیانیه داده و چه گفته ندارم. من به شخصه کلا این فضا را دوست ندارم. چه قرمز به آبی بیانیه داده باشد چه آبی به قرمز.

حنیما نکیسا با اشاره به جو فوتبال ایران و حملات گسترده به داوران، اضافه کرد:

داور برای قضاوت کردن تربیت شده اما او هم یک انسان است و می‌تواند خطا کند. الان با اینکه VAR برای کاهش ضریب خطا آماده اما باز هم می‌بینیم اشتباهات داوری در بالاترین سطح فوتبال هم رقم می‌خورد. این نباید دلیل شود ما به داوران توهین کنیم. همه باید به آنها و کمیته داوران احترام بگذارند. باید روشی در اعتراض کردن داشته باشیم که این روش در جامعه رفتار ناهنجار در پی نداشته باشد. اینکه بزرگان تیم‌ها از فضای عصبانیت و خشم استفاده کنند را هیچکس نمی‌پسندند.

نیما نکیسا درباره اینکه قرار بود کمیته اخلاق به این مسائل ورود پیدا کند، تصریح کرد:

برای مدیران ما زشت است که کمیته اخلاق به اظهارات‌شان ورود کند. خیلی از مدیران ما خوشتن‌دار هستند اما متاسفانه نتیجه‌گرایی باعث می‌شود که این طور برخورد کنند.

وی اضافه کرد:

اصولاً من به دنبال برطرف دردها به صورت لحظه‌ای و با مسکن نیستم و به دنبال ریشه یابی هستم. باید گروه جامعه شناسی و روانشناسی بیاریم و این وقایع را آنالیز کنیم و ببینم از کجا می‌توانیم جلوی آن را بگیریم. چاره کار فقط جریمه نیست و باید کلاس‌های آموزشی برگزار شود.

رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، در خاتمه گفت:

اینکه چه مسائلی در حیطه کاری‌ مدیران است و باید در چه فضاهایی ورود کنند و در چه فضاهایی وارد نشوند، نیاز به آموزش دارد. ما همه احتیاج به آموزش داریم و این اصلا چیز بدی نیست. باید برای مدیران و سرمربیان جدا از کلاس‌های فنی، کلاس‌هایی را برگزار کنیم که آنها را از لحاظ رفتاری و کنترل خشم و هیجان به سطح بالاتری برسانیم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال فرهاد مجیدی گل محمدی نیما نکیسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۹۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است

سید ابوالفضل پرپنچی مدیرکل کمیته امداد استان تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد:  کمیته امداد برای  توانمند ساز کردن خانواده‌های تحت حمایت در تلاش است که بتواند خدمات مختلفی را ارائه ‌دهد.

او‌در ادامه تصریح کرد: خدمات کمیته امداد تنها معیشت، مسکن ،پوشاک،اشتغال نیست، بلکه خدمات مشاوره ای هم جزو اولویت‌های خدمت رسانی در توانمند کردن جامعه هدف تحت حمایت وجود دارد.

پرپنچی گفت: مشاوره سبب می‌شود خانواده‌هایی که از مسیر توانمندی خارج می‌شوند به این مسیر بازگردند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران بیان کرد: یکی مهم ترین و اصلی ترین  مؤلفه‌های توانمندسازی خوداتکایی، خودباوری و تقویت امور فرهنگی خانواده‌های تحت حمایت است.

او گفت: اگر راهنمایی و مشاوره نباشد به هدف مورد نظر نخواهیم رسید. یکی از موارد توانمند سازی اقتصادی بوده، اما بحث مشاوره، اجتماعی است که می‌تواند فرد را برای تحقق توانمندی آماده کند.

پرپنچی تصریح کرد: به همین دلیل برای بالا بردن کیفیت و روند مناسب اقدام به  راه اندازی برخی  مراکز کرده ایم که بتوانیم کنترل کافی را داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • پیروزی آدانا دمیراسپور با محمدی در استانبول
  • نکونام قهرمانی استقلال را قطعی کرد (ویدیو)
  • واکنش مهم به توهین پیرمرد سپاهانی به زنان پرسپولیسی
  • یک پرسپولیسی و یک سپاهانی به کمیته انضباطی احضار شدند
  • چرا فاصله هواداران سپاهان با بانوان پرسپولیسی کم بود؟/ جدال لفظی مدیران پرسپولیس و سپاهان به جای عذرخواهی از جامعه فوتبال
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند