Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیما نکیسا که در فوتبال ایران سال ها با پیراهن پاس و پرسپولیس و همینطور در تیم ملی بازی کرد برای انتخاب برترین های قرن مقابل دوربین طرفداری قرار گرفت. دروازه بان سابق تیم ملی در انتخاب هایش از بازیکنان زیادی نام برد و همان ابتدا هم گفت اگر یک لیست ۵۵ نفری انتخاب کنم باز هم مورد انتقاد قرار می گیرم چرا که کشور ما سرشار از استعداد بوده و است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیما نکیسا در بخشی از برنامه نام بسیاری از درگذشتگان فوتبال و ورزش ایران را آورد و از آن ها یاد کرد. با یاد کردن از مهرداد میناوند از تلاش او برای بنیان گذاری کری خوانی خوب بین هواداران گفت. همچنین زمانی که از جهان پهلوان تختی نام آورد چند بیت شعر برای ما و مخاطبان طرفداری خواند. نیما نکیسا یکی از برنامه های جذاب تیم منتخب و برترین های قرن را رقم زد. این برنامه را از دست ندهید.

سلام خدمت مخاطبین رسانه طرفداری. با یکی دیگر از برنامه های تیم منتخب قرن در خدمتتان هستیم. کنار من کسی است که بارها اسمش در این برنامه آمده. دروازه بان تیم ملی ایران در سال ۹۶ و ۹۸. نیما نکیسا.

آقای نیما نکیسا سلام خیلی ممنون که در این برنامه حضور یافتید.

به نام خدا. عرض سلام و ادب و احترام خدمت تک تک شما، مخاطبین رسانه طرفداری. بسیار ممنونم که بنده را قابل دانستید که دعوت کنید. خیلی خوشحالم در خدمتتان هستم. امیدوارم سلامت و دور از کرونا باشید. این کرونای دلتا موج جدیدی را از مرگ و میر به وجود آورده. خیلی مراقب باشید. اگر کار ضروری دارید از منزل خارج نشوید. جان شما برای عزیزانتان و ما خیلی عزیز است.

برای تمام مردم آرزوی سلامتی داریم. در خصوص تیم منتخب، به انتخاب هایتان فکر کرده اید؟ این بزرگان فوتبال باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟

کشور ما سرشار است از استعدادهای ناب و اسامی خاص. الان شما ۱۱ اسم از من می خواهید ولی اگر ۵۵ اسم هم بنویسم باز هم قطعا نقد خواهم شد که چرا فلان کس در این ارنج نیست. پس کسانی که امروز توسط من نوشته می شوند، صرفا فقط بابت مسائل فنی نیست. این را در ابتدا بگویم. مثلا اگر در دفاع چپ من از دوست و برادرم مهرداد میناوند نام می برم، این دال بر این نیست رضا شاهرودی یا جواد منافی و بقیه دوستان نباشند. یا اگر در پست های دیگر اشخاص دیگر را می نویسم، دال بر این نیست از این افراد بهتر وجود ندارد. این نظر من است و دیدگاهم فنی نیست. شاید ۳۰ درصد مسائل احساسی خودم هم دخیل است. شاید یک نوع زنده کردن نام برخی از دوستان است که نمی خواهم اسمشان فراموش شود. گاهی اوقات ما برخی دوستان را از دست می دهیم مثل استاد حمیدرضا صدر که به تازگی به رحمت خدا رفتند و ورزش و سینمای کشور یک مفسر، تحلیلگر و یک جنتلمن را از دست داد. دوست ندارم اسم این افراد فراموش شود.

ما هم مجددا درگذشت حمیدرضا صدر را تسلیت می گوییم. اگر قرار باشد پست به پست جلو برویم، اولین پست دروازه بان است. پست تخصصی شما.

من با اجازه شما و با اجازه مخاطبین گرامی، با افتخار از ناصر حجازی، اسطوره تکرار نشدنی دروازه بانی کشور نام می برم. البته در این پست منصور رشیدی، بهرام مودت، احمدرضا عابدزاده و … می توانند قرار بگیرند. قطعا از آقای عابدزاده می توان اینجا نام برد ولی گفتم دوست دارم کسانی که از دست دادیم، نامشان جاودانه بماند.

مدافعان وسط تیم چه کسانی هستند؟

با اجازه تان سید جلال حسینی را در این پست می نویسم. احترام بسیار زیادی برای او قائلم. این پسر نماد فرهنگ درست زیستی در فوتبال است. در بازی اخیر پرسپولیس و استقلال در جام حذفی، نمی دانم دیدید که سید جلال از دقیقه ۶۲-۶۳ شروع به گرم کردن کرد. یک نفر در این شرایط تیمی و شان و جایگاه و با این تجربه، وقتی این قدر خودش را در خدمت کادرفنی و مردمش قرار می دهد، جای تحسین دارد. می خواهد هرکسی باشد. اصلا برای من هیچ فرقی نمی کند. من فقط دنبال فرهنگ سازی ام. اسم ایشان را در تیمم می نویسم. با اجازه تان پرویز قلیچ خانی را دیگر مدافع تیمم قرار می دهم. بازی از ایشان دیده ام. یک مدافع بسیار جسور، جنگنده، شخصیت کاریزماتیک بسیار قوی.

به سراغ پست مدافع راست برویم.

در این پست آقای جواد زرینچه را می نویسم. ایشان یک دفاع راست پرتلاش با نفوذهای پشت هافبک و وینگر بود. اسم ایشان را با افتخار نوشتم به سبب پاس گلی که به حمید استیلی در بازی با آمریکا داد. این دو نفر تمام کننده زحمات کل بچه های تیم ملی بودند و لایق قرار گرفتن در این تیم هستند.

برای مدافع چپ چطور؟

می خواهم اسم دوست و هم بازی قدیمی ام را بنویسم. مهرداد میناوند. خیلی تلاش کرد که بنیان گذار کری خوانی خوب بین طرفداران پرسپولیس و استقلال باشد. نمی دانم می توانم چیزی را جلوی دوربین شما بگویم یا خیر. این همه غیظ و عصبانیت از کجا می آید؟ اگر قرار باشد پرسپولیسی ها به استقلال ها توهین کنند و آن ها هم بالعکس، نمی شود. ما بیاییم با جملات و کلمات بهتر از تیم مان حمایت کنیم. یا حتی اگر از من خوشتان نمی آید، چرا با فحاشی و توهین؟ این ها سرمایه های کشورمان هستند و وقتی در قالب یک تیم ملی قرار می گیرند، مثلا وقتی کریم باقری به کره یا ژاپن گل می زند، استقلالی ها به سقف خانه شان می چسند. وقتی صمد مرفاوی گل می زند، پرسپولیسی ها همینطور می شوند.

همین الان پرسپولیسی ها با دریبل های مهدی قائدی در بازی های ملی کیف کردند.

به خدا من خیلی خوشم می آید. من برای این بچه ها در منزلم دست می زنم. از کلمات خوب استفاده کردم. هرچه از زبانتان خارج شود آن بالا به خودتان برمی گردد. اگر فکر کنی بدبختی، بدبخت زندگی خواهد کرد. اگر فکر می کنی با تمام بدبختی ها، خوشبختی به سراغت می آید، مطمئنا اینطور خواهد شد. خوشبختی آن نیست که صاحب مال و منان شوی.

به سراغ هافبک ها برویم.

نام کریم باقری را می نویسم. با احترام زیادی که برای سیروس قایقران قائلم و علاقه زیادی به او داشتم اما قبول کنیم که کریم باقری با رفتارها و گفتارهای خودش تبدیل به یک اسطوره شده و خیلی خوشحالم که کشورم چنین اسطوره ای دارد.

در پست هافبک راست مهدی مهدوی کیا. گل تاریخی اش به آمریکا، اتفاقات خوبی که برایمان در جام جهانی، جام ملت ها و ۲۰۰۶ رقم زده. به نظرم بازیکنی بسیار پرتلاش، به دور از حاشیه و بسیار محترمی است. سال های سال است که دارد به فوتبال پایه کشور کمک می کند.

هافبک چپ ایرج دانایی فر. ایرج خان یک بازیکن و یک اسوه جنگندگی و جسارت بود. به نظرم می تواند در این تیم یک پست داشته باشد.

هافبک هجومی علی کریمی، دوست و هم بازی عزیزم. جادوگر آسیا. یکی از کسانی که فوتبال دنیا شناخت بسیار خوبی روی او دارد.

به سراغ مهاجمان برویم.

خیلی دوست داشتم اسم غلامحسین مظلومی را بنویسم. یادشان را همین جا گرامی داریم. همینطور همایون بهزادی. یادش گرامی. به سبب جنگندگی کریم باوی با انواع و اقسام بیماری ها در سال های گذشته و همچنین فوتبال ایران که سال ها با ایشان خاطره دارد ایشان را به عنوان یکی از مهاجمین می نویسم. در نهایت اسم علی دایی را کنار ایشان می نویسم. کسی که با طحال پاره، سر شکسته، بدن داغون، تلاش کردن برای عزت و اقتدار یک کشور ستودنی است. جای خداداد عزیزی و بسیار از فوتبالیست ها خالی است. علی پروین همینطور. البته من نام ایشان را به عنوان برترین مربی قرن می نویسم.

سه بازیکن برتر این ترکیب را می خواهیم.

پرویز قلیچ خانی بازیکن اول، علی دایی بازیکن دوم، علی کریمی بازیکن سوم.

مربی خارجی را بعدا می گویید. پس به سراغ بهترین داور قرن برویم.

به نظرم بسیاری از افراد را مانند آقایان فغانی، خوشخوان، ابهران، منصوری، خداداد افشاریان، علی خسروی، نامدار و … نوشت اما با اجازه تان می خواهم آقای علیرضا فغانی را اینجا بنویسم. ایشان جوان است و هنوز می تواند برایمان افتخارآفرینی کند. البته یادمان نمی رود محمد فنایی در جام جهانی ۹۴ آمریکا داور کنار فینال این بازی ها بود و برای من بسیار عزیز هستند.

برترین تیم قرن؟

تیم ملی تاریخ ساز ۹۸ فرانسه. تک تک بازیکنانش نوستالژی هستند. بسیار نازنین. من خیلی به این تیم عرق و تعصب دارم. البته همان تیم ۹۶ امارات است. سپس در جام جهانی ۹۸ فرانسه آمد. پس از آن هم در المپیک آسیایی بانکوک قهرمان شد با مربیگری آقایان پورحیدری و فرکی.

یک چیزی یادم رفت. در پست دفاع چپ من به شدت به مجتبی محرمی علاقه مند هستم. بازی کردن کنار اسطوره پرسپولیس برایم فخر و مباهات است. یا مثلا در فورواردها می توانستیم از نوری خدایاری اسم ببریم. یا از مصطفی عرب اسم ببریم. غلامحسین مظلومی و … هم بودند. می گویم ۱۰۰ بازیکن بزرگ در این تیم جایشان خالی است. بازیکنان بزرگی که هرکدام یک ملت را از جا بلند کرده و نشانده اند. در پست دفاع جلو می توانستیم محمد خاکپور را بنویسیم.

برترین ورزشکاران قرن.

عبدالله موحد. به لحاظ شخصیتی، عاشق این شخص هستم. نوع گویش، گفتار، متانت در بیان و انتخاب کلام موثر در جامعه. ایشان نه تنها صاحب ۷ مدال طلای جهانی هستند بلکه به نظرم صاحب ۸۰ میلیون قلب طلایی در کشور نیز هستند. به سبب نوع ارتباط و تیپ و رفتاری که با ملت دارند. نفر دوم زنده یاد محمود نامجو است. ایشان یک وزنه بردار ریز نقش، پرافتخار است. به نظرم وزنه ها را بالای سر نمی بردند، به نظرم کشور ایران را بالای سر می بردند. در اینجا باید یا غلامرضا تختی را نام می بردم یا محمود نامجو ولی نامجو را نام بردم، با تمام احترامی که برای آقای تختی قائلم، خداوند ایشان را بیامرزد. یاد یک شعر افتادم که می گوید:

ای چرخ فلک خرابی از کینه تست
بیدادگری شیوه دیرینه تست
ای خاک اگر سینه تو بشکافند
بس گوهر قیمتی که در سینه تست

انشاالله همیشه به شادی، خوشحالی، موفقیت و سلامتی باشد. وقتی در قطعه نام آوران و هنرمندان می رویم، آن ها که از روی مزارشان رد می شویم باید با دقت به اسامی شان نگاه کنیم. نمی دانم، یک لحظه احساساتی شدم.

صحبت زیبایی بود و همینطور قابل تامل.

ببخشید آقای هژبری نمی دانم می خواهید این را ادیت کنید یا نکنید. می گوید:
تا کی غم آن خورم که دارم یا نه
وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه
پرکن قدح باده که معلومم نیست
کاین دم که فرو برم برآرم یا نه

ان شاءالله که همه شان مورد آرامش ابدی قرار گیرند. در نهایت آقای حمید جاسمیان که دو ماه پیش از دستش دادیم. ۸۰-۸۱ سالش بود ولی سرحال بود. اگر کرونا نمی گرفت، این ویروس مشمئز کننده و منحوس، این اتفاق نمی افتاد. چقدر ما وظیفه داریم که در برنامه های مختلف حداقل اسم چندتای آن ها را بیاوریم. که مدام تکرار تکرار تکرار شود. درست است غلامحسین مظلومی، منصور پورحیدری، مجید غلام نژاد، هادی نوروزی، مهرداد اولادی، فریبرز مرادی، رضا احدی و خیلی از دوستان دیگرمان نیستند ولی این ها رفتند یک جایی که من و شما درک آن را نداریم. تا یک روزی ما هم برویم در آنجا ببینیم چه خبر است. نفر سوم هم با اجازه هادی ساعی. به نظرم ایشان برترین ورزشکار المپیکی ما هستند. با احترام که برای همه دوستان مانند حمید سوریان، علیرضا دبیر و … قائلم ولی اسم هادی ساعی را می نویسم.

و در نهایت برترین مربی خارجی قرن.

شاید برای شما خیلی جذاب باشد خواندن این اسم. آری هان. می دانید چرا؟ یک روز در ایران آمد و فهمید ما هیچ امکاناتی نداریم و بسیاری از مسئولین ما در آن زمان دارند کذب به ایشان منتقل می کنند، سوار هواپیما شد و رفت. این به نظرم بسیار قابل احترام است. من جدا عرض می کنم این آدم وقتی به ایران آمد، خیلی زود متوجه برخی اکاذیب شد و در نهایت از کشورمان رفت. خیلی قابل احترامی است.

این برنامه خیلی جذاب بود. دو اسم جدید داشتیم. کریم باوی و آری هان که برای اولین بار وارد تیم منتخب شدند. از حضورتان در این برنامه ممنونیم. اگر صحبتی دارید در خدمتتان هستیم.

از شما تشکر می کنم که این برنامه را دیدید. شما همیشه مرا دیدید و مورد لطفتان قرار گرفته ام. ان شاءالله فرزند خوبی برای کشورم باشد. در نهایت بعد از نزدیک به ۱ سال و ۵ ماه تلاش بی وقفه مدافعان سلامت، می خواهم از طرف تمام مردم ایران از آن ها تشکر کنم. شما قهرمانان واقعی این روزهای کشور هستید. خدا به تنتان سلامتی دهد و به بازوهایتان توان بیشتر. آن کسانی که از دست دادیم را خدا رحمت کند. ان شاءالله عزیزانمان سلامت باشند و در نهایت طول عمر می کنند برای پدران و مادرانمان و کسانی که برای بهبود شرایط اقتصادی و سلامتی، فکر و روح جوانان کشور زحمت می کشند. فرم نظرخواهی تکمیل شده نیما نکیسا

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: نیما نکیسا تیم منتخب تیم ملی سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۱۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار

تصمیم دولت برای حمایت از اقشار آسیب پذیر در بازار کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی اگرچه هدف پشتیبانی از مردم را دنبال می کرد، اما به مرور زمان با رانت ارزی که به طور طبیعی به دلیل اختلاف قیمت دلار نیما با بازار آزاد که یک مشکل سنواتی و سنتی است، شکل گرفت؛ اقلام مشمول دریافت این ارز محدودتر شدند و حالا فاصله بین دلار نیما با نرخ غیررسمی، مشکلات بیشتری را نمودار ساخته است که به خصوص در میان شرکتهای بورسی، سر و صدای زیادی به‌ پا کرده و پس لرزه های آن به سهامداران هم رسیده است؛ پس شاید زمان آن رسیده که دولت در این راستا تصمیم جدی تری بگیرد. 

رجا ابوطالبی در اقتصادآنلاین نوشت: افزایش نرخ دلار آزاد و سرکوب آن در تمامی دولتها مسبوق به سابقه بوده است. افزایشی که در سال های اخیر منجر به رشد فاصلۀ این دو نرخ شده و چالش های زیادی را به وجود آورده است، به نحوی که افزایش انگیزه واردات فارغ از نیاز تشدید کرده و در نهایت، منجر به کاهش شدید تراز تجاری کشور شده و طبیعتأ این مسأله موجب افزایش نرخ دلار آزاد در سال‌های آتی خواهد شد.

در این میان، اگرچه بازار غیررسمی ارز در هیچ کشوری به وسعت ایران شکل ندارد و به رسمیت شناخته نمی شود، اما به هر حال واقعیتی است که حداقل در ۵ دولت گذشته و فعلی وجود داشته و ادامه هم یافته است و متاسفانه بازار را هم تحت تاثیر قرار داده است، به نحوی که بسیاری از مواد اولیه تولید و خطوط کارخانجات، با احتساب ارز آزاد محاسبه می شود و نرخ نیمایی جایگاهی در محاسبات ندارد.

در واقع، صنایع کشور تمام هزینه‌های خود را با نرخ دلار آزاد پرداخت کرده؛ اما در نقطه مقابل به علت سیاست‌های رفع پیمان سپاری ارزی و بازگشت ارز صادراتی، ناگزیر مجبور به بازگشت ارز خود با نرخ نیمایی هستند؛ پس طبیعتا این اختلاف زیاد بین این دو نرخ، علاوه بر ایجاد رانت برای عده‌ای خاص به خصوص برای اشخاصی که به منبع دلار نیما دسترسی دارند، سود شرکت‌ها و صنایع را کاهش داده و در صورت تداوم این روند، انتظار نابودی بعضی از شرکت‌ها نیز دور از ذهن نیست.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که اختلاف ۲۰ هزار تومانی بین دلار آزاد و نیما، بیشترین ضربه را به دو صنعت بورسی کشور یعنی صنایع شیمیایی و پتروشیمی و آهن و فولاد می‌زند و زیانی بالغ بر ۵۰۰ همتی را متحمل اقتصاد کشور می‌کند.

این برآورد زیان را حتی می‌توان در صورت‌های مالی شرکت‌ها جست‌وجو کرد؛ جایی که در تمام صنایع، حاشیه سود اکثر نمادهای بازار در سراشیبی سقوط قرار دارند و ادامه این روند برای هیچ اقتصادی مطلوب نیست.

تاثیر این اختلاف به حدی است که تمام فعالین صنعت در خصوص عواقب آن ابراز نگرانی کرده‌اند؛ به‌طوری که حتی مهدی پورقاضی، عضو سابق اتاق بازرگانی تهران معتقد است نیرویی فرای ۳ قوه جلوی کاهش این اختلاف ایستاده است؛ البته وقتی سیاست‌های برخی نهادهای دولتی را دنبال می‌کنیم، متوجه می‌شویم که واقعا انگیزه‌ای برای تک نرخی کردن دلار وجود ندارد؛ چراکه در بعضی از روزها و در اقدامی نمادین تنها ۱ ریال قیمت دلار نیما افزایش می یابد.

حال اگر این اختلاف به صفر برسد چه تغییری در ارزش بازار صنایع به‌وجود خواهد آمد؟

در صورت از بین رفتن کامل اختلاف بین دلار آزاد و نیما، هزینه‌ی تحمیلی به شرکت‌ها کاهش می‌یابد، جریان نقدی مناسبی وارد صنایع شده و بازاریابی و میل به صادرات و فروش افزایش می‌یابد و دولت نیز با رصد دقیق کوتاژهای صادراتی می‌تواند منابع خود را تامین کرده و جیب رانت خواران از این فربه‌تر نمی‌شود.

تصویر زیر برآورد تقریبی افزایش ارزش بازار صنایع در صورت تک نرخی شدن دلار را به نمایش می‌کشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • الاتحاد در کمین بهترین مربیان اروپا + عکس
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد
  • همکاری دوباره دو بازیگر سریال خانه به دوش | عکس
  • ابراهیم صادقی: همین آقای کوپال ناظمی!
  • پایان تصویربرداری فیلم «ویلای موروثی»/ روایتی از زندگی یک باغبان
  • امروز با نیما: ختده سرد
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • برترین گل های رئال مادرید در آوریل 2024 / فیلم
  • مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند